Fit for Life WKND  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Fit for Life WKND 

I fredags var jag på Stockholmsmässan och besökte fitnessmässan samt Allt för hälsan tillsammans med min syster och man som driver Gatti Training. Vi valde rätt dag och tid att då det var hyfsat lugnt och skönt. Blev inte särskilt imponerad av någon av mässorna tyvärr men hittade mina guldkorn. 

Inne på Allt för hälsa hälsade jag på Yogobe och härliga Peter som är grundare av företaget. Yogobe är en tjänst där du kan köra yoga, meditation, rörlighetsträning osv via internet. Dom främsta lärarna finns där och erbjuder klipp från ca 15-90 minuter. Super bra tjänst! Använder den själv och har legat varmt om hjärtat länge.
  
Sen träffade vi Jonas och Staffan från Sports Club Education som är en gammla vapendragare från SATS, otroligt kunniga och kompetenta människor som driver sitt egna utbildningscenter för PT och gruppinstruktörer. Här på bilden är det Jonas tillsammans med min svåger Anders. Läs mer här om ni är intresserade!

  
Sen besökte vi självklart bästa montern, JABB! Och supportade dom lite som är grymma på det dom gör. Jag köpte med mig hem glutenfripasta, enligt mig har dom det godaste märket! Samt så testade jag att köpa hem pasta på gröna ärtor, röda linser samt proteinchips till Dennis.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats