Fin besök hela veckan  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Fin besök hela veckan 

Den här veckan har vi fått väldigt mycket fin besök till oss från nära och kära. Blivit bortskämda med mat, fika, presenter och avlastning. Igår kom Jessica, Nettan och Emmelin över ❤️ började med en god lunch sen gick vi ut till parken och tog en promis och handlade glass, in igen för lek och bebismys medan Dennis masserade Nettan och Jessica en varsin gång. Längtar så tills jag kan få en ordentlig massage av mannen min men kroppen behöver få läcka lite till och tuttarna sluta ömma först. Men man blir bra sugen när bänken åker fram och ryggen är trött. Tackar vet jag mitt gummiband jag gör övningar med och mina yogakuddar så jag kan få till lätta bakåtböjningar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats