Ett naturligt val | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Ett naturligt val

Kvinnor har manuellt spårat sina cykler i århundraden. Men de helt gick ur modet med införandet av p-piller och hormonella preventivmedel. Men tiderna förändras igen! I Sverige har användning av p-piller minskat med hela 6%, varför? Jo för att många kvinnor inte klara av dessa hormoner i kroppen, jag till exempel.NaturalCycles är ett hormonfritt preventimedel där du genom en app och en termometer följer dina egna menscykel, passar lika bra för att undvika att bli gravid som att bli gravid. Dom dagar du är fertil så får du avstå oskyddat sex eller använda kondom, detta är 99,9% säkert precis som mini-piller och p-piller. Största skillnaden är att du får noll biverkningar av Natrual Cycles och det finns upp till 35 st vanliga biverkningar utav p-pillar och mini-piller. Just nu har dom ett super erbjudande för er som är intresserade att testa!

Alla hjärtans dag närmar sig därför har dom satt ihop en speciell LoveBox till er med 50% rabatt!

Den innehåller 6 månaders prenumeration + basal termometer + 10 kondomer för: 400:-

Spana in erbjudandet här: …
http://shop.naturalcycles.com/…/prod…/naturalcycles-love-box

 

När jag började med prevetivmedel så åt jag p-piller i ca 1-2 år och mådde inte alls bra utav det, gick upp i vikt (fick JÄTTE stora tuttar och mage hehe), hade ett jäkla humör och kraftig mens. Sen efter ett bråk med min dårvarande pojkvän slängde jag dom där i papperskorgern och sa aldrig mer p-piller. Sen efter ett tag blev vi tillsammans igen och jag började aldrig äta dom igen, var utan dom i nått år. Jag vet, jätte dumt! Men vi var unga och som tur var blev jag aldrig gravid. Sen började jag med mini-piller och det funkade bra för mig, slapp min mens och kände inte av några biverkingar alls. Några år senare träffade jag Dennis, fick tillbaka min mens fast jag fortfarande åt mini-piller och ganska snabbt lyckades jag bli gravid med Alexis. Bara sex veckor efter min förlossning fick jag tillbaka min mens fast jag helammade så då började jag med mini-piller igen, fast det var då problemen började komma. Hade små blödningar nästa hela tiden, mensvärk, minskad sexlust och dålig hy. Så när mitt recept tog slut efter 12 månader så gick jag till mvc för att få hjälp, bli inte något klokare utan fick ett 3 månaders recpet på p-piller istället fast jag talade om att min kropp inte tyckte om det när jag var yngre. Behövde vänta in min första mensdag för att testa ett nytt recpet så det blev 1-2 månader utan previntivmedel igen, vi skyddade oss med kondom istället, och jag mådde så bra igen i min kropp! Tills jag började p-piller igen, alltså det såg ut som jag var gravid i v.25. Fick t.o.m finnar på ryggen, små blödningar hela tiden, hade noll tålamod, ingen sexlust, kände mig nedstämd och små irriterad hela tiden. Efter 21 dagar gav jag upp och ville bara gråta för att jag inte kände igen mig själv. Så som ni förstår klarar inte mig kropp av extra hormoner, och eftersom jag alltid är noga med vad jag stoppar i min kropp så kändes det så fel att proppa i den med massa saker som jag inte har någon anning om. Nu väntar jag med spänning på mitt start kit och att få testa Natrual Cycles och lära känna min kropp till 100%.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats