Ett år äldre, ett år klokare! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Ett år äldre, ett år klokare!

Jag har allitd varit lillgammal och tidig med att utforska saker. Allt från att börja jobba tidigt, träffa första kärleken tidigt, börja festa tidigt,  flytta hemifrån till att få mitt första barn som 22 år. Jag har allitd känt mig äldre än vad jag faktiskt är och levt ett liv som om jag vore äldre. Jag har stött på väldigt fördomsfulla meningar kring min ålder, även många som har blivit förvånade över att jag har varit så ung och många gånger har jag tyckt att det har varit jobbigt att erkänna min ålder. Tidigare år har jag verkligen längtat efter att bli ett år äldre för jag har varit så trött på att höra folks uppfattningar kring min ålder men nu har det vänt. I morgon fyller jag 24 år och för första gången känner jag mig nöjd med att faktiskt bara fylla 24 år, ett år äldre och ett år klokare! Jag är glad att jag alltid har varit tidig med allt och känner mig lycklig lottad som idag, alldeles strax 24 år och redan har lyckas träffa min stora kärlek som jag vill leva livet ut med, jag har en underbar son, en fint och tryggt hem, körkort, ett välfyllt CV och mycket erfarenheter. Jag är stolt över allt fint i mitt liv som jag har lyckas skapa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats