En liten karusell av känslor | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

En liten karusell av känslor

Den här veckan har gått i ett, snabbare än vanligt! Långa dagar med mycket jobb,  men har fått mycket gjort så idag sänker Jag tempot igen och laddar om 💛 Ska instruera två klasser och bara försöka vara nån timme bakom dator, resten av tiden ska gå åt till min familj.

Det är långt ifrån glamoröst att starta upp en egen verksamhet i början, otroligt många timmar och energi måste man lägga ner innan det ger avkastning. Nu har jag jobbat heltid med vårt företag i drygt ett år och det är långt kvar. Att flytta in till Gatti Training var lite som att börja om från början igen, speciellt med att bygga upp en kundbas.

 Jag strävar efter att hålla fokuset på målet, njuta av resen och håller humöret uppe men ibland är det svårt. Speciellt när oväntade saker sker och rör till allt, sömnbrist, vattenskador, inställda kunder, obetalda fakturor och besök på barnakuten. Samtidigt som ibland har man världens energi och flow, dagar som allt känns enkelt och härligt. Ofta brukar det vara en liten karusell av känslor varje dag, upp och ner, ner och upp. Det är inte enkelt att driva ett företag och inget kommer gratis, tur att det är värt det. Man växer något enormt! En bra skola av livet själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats