Du gör livet allt roligare | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Du gör livet allt roligare

   
   
Jag är så stolt och glad över att just jag får vara hans mamma ❤️ 

Alexis har på sista tiden inte alls bråkat om kläderna vilket är SÅ skönt! Han har istället blivit extra mammig och vill ha lite mer närhetsbehov än vanligt av både mig och Dennis. Väldigt gosigt! Och vi njuter för fullt. Men lämningarna har blivit lite jobbiga, han springer till förskolan och vill verkligen gå dit men blir så arg och ledsen när jag väl ska gå. Det går över ganska fort säger pedagogerna men ändå, samma sak när jag ska iväg på jobb kvällstid – då blir han också väldigt ledsen och försöker dra in mig men som tur är går det också över ganska fort och när jag kommer och hämtar honom eller kommer hem igen är han på strålande humör. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats