Bilder från öppnaförskolan | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Bilder från öppnaförskolan

Inne hos Regina lånade jag dessa bilder från när vi var på öppna förskolan. Jag är som vanligt jätte dålig på att använda kameran, kan beror på att jag inte är nöjd med den! Så under mellandagsrean ska underbara hon hjälpa mig köpa en bättre som jag kommer kunna hantera och tycka det är kul att fota med. Känns tryggt att få hjälp utav Regina då hon har foto som intresse och jag tycker om hennes typ av bilder.

IMG_8783.JPG

IMG_8780.JPG

IMG_8781.JPG

IMG_8782.JPG

IMG_8779.JPG
Tack för idag Regina, Bella, och Michan och alla kidsen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats