Behöver en revisor | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Behöver en revisor

Upptäckte förra veckan att jag behövde göra en ny deklaration även privat då jag numera äger ett aktiebolag, googlade lite och till min lättnad kunde jag göra detta elektroniskt. Väl idag när jag skulle passa på att göra den när Dennis var hemma en stund på förmiddagen så blev jag alldeles svettig bara av att läsa vad jag skulle fylla i, hur jag skulle göra osv. Alla ljud såsom tvn, tvättmaskinen och Atlas små läten gjorde mig störd och jag kände hur paniken började komma – hur fasiken ska jag hinna fixa detta innan fredag?!? Som tur är har Skatteverket grym kundservice, jag har lyckats få bra hjälp vid varje tillfälle som jag har ringt, och det visade sig att jag kunde ta bort den där bilagan och deklarera som vanligt ändå! En sån lättnad. Nu har jag bara en blankett att fylla i men det rör bara företaget så det tar vi imorgon, det här var viktigare då jag gärna vill få tillbaka skatten innan midsommar. Summa av kardemumma, jag vill SÅ ha en revisor när ekonomin tillåter och inför nästa år för då behöver jag fylla i allt det jobbiga istället. 

Vill ni se sötaste bebisen i stan? Idag lyxade jag till det med att sova en stund mitt på dagen med honom ❤️


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats