Att skapa ett hem | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Att skapa ett hem

Det tar ett tag att bo in sig och skapa ett hem, vi har nu bott här i 5 månader och vi har lite kvar att fixa. Vi tar små projekt i taget, just nu fokuserar vi på att göra det fint på vår altan då vi kommer tillbringa mycket tid där. Det vi har kvar nu är att köpa ett parasoll och två solstolar, sen lite blommor i krukorna skulle inte göra skada. I höst/vinter vill jag förbättra vår stora garderob eller walk in closet som det kallas, vi skulle kunna få plats med så mycket mer om vi köper smartare skåp och hyllor. Sen mitt favorit projekt, Alexis rum. Just nu har vi gjort det fint provisoriskt, men jag har en del möbler som jag vill byta ut och nya idéer om hur det ska vara.

Det här är påväg hem till oss från house doctor, pallen ska stå i hallen och kuddarna ska vara i soffan.

Den här mattan vill jag ha under vårt köksbord, den kommer också från house doctor, men den storleken vi behöver är slut för tillfället. Bra för plånboken och vi skulle behöva måla vårt ekbord svart en omgång till innan vi unnar oss en ny matta.

Den här garderoben från Ikea ska vi köpa till Alexis rum, just nu förvarar vi hans kläder i en fin kista men den är tanken att vi ska förvara leksaker i och även i den svarta lådan intill garderoben.

 Den här korgen från ferm living vill jag också ha i Alexis rum och lägga alla gosedjur och mjuka leksaker i.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats