Att ha mammavänner | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Att ha mammavänner

När Alexis föddes valde vi att skriva in oss på Stureby BVC då min syster har sina barn där och är jätte nöjd med deras barnmorska Ewa. Det är jag super glad att jag gjorde då det är verkligen bland dom bästa BVC mottagningar som finns! Hur som så flyttade vi när Alexis var cirka 4 månader vilket gjorde att jag aldrig kom med i någon mammagrupp på BVC, det liksom blev aldrig av och det var inget som jag tänkte på då. Tiden gick och jag kände att jag fick mitt sociala av att vara på gymmet, strong mama klasser, lämna Alexis inne på mini sats och sen träffa lite vänner då och då. Första halvåret med en liten bebis tyckte jag allt var väldigt upp och ner så att vara hemma mycket bara han och jag gjorde mig inte så mycket. Det var inte förens Alexis blev runt året som det blev allt svårare att stimulera honom tillräckligt (och mig själv för den delen) bara av att vara med mig. Och då kändes det helt plötsligt tråkigt att inte ha fler vänner med barn! Inget ont om mina vänner utan barn, men jag kunde ofta sakna förståelse från dom i vissa lägen och kanske inte lika mycket intresse från vissa av att träffa mitt barn. Därefter så tog inte lång tid innan jag och Dennis började ta mer kontakt och umgås med några av grannarna här hemma (som är helt underbara), sen lärde jag känna fler mammor via bloggportalen Vimedbarn och ganska snabbt insåg jag hur härligt det är att ha det där lilla mammagänget som man har så mycket gemensamt med. Dom tog med mig till öppna förskolan och andra roliga aktivitet som faktiskt finns runt om stan att göra med barn. Och detta är jag jätte tacksam för! Nog det bästa med att blogga, att man träffa så mycket härliga människor.

Hänga med mamma på olika bloggevent är också en sysselsättning.

Det jag vill komma till är att nu på fredag så ska jag, Regina, Michan, Isabelle och Emma till öppna förskolan på söder och ha en hel förmiddag där med våra kids och det ser jag väldigt mycket fram emot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats