Årsresumé 2014 | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Årsresumé 2014

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Klarat mig utan mjölk i kaffet och lördagsgodis, Stå på händer under ett yogapass, dragit upp 100kg i marklyft och 3 strikta chins efter varandra.

Genomdrev du någon stor förändring? Jag slutade helt med gluten, raffinerat socker och mjölkprotein i min kost och har aldrig mått bättre i magen.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! Min vän Regina Malin & Nima och våra grannar fick sin son Benjamin.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 7/8 då Alexis fyllde 1 år, 1/10 då jag tog körkort och 2/12 när jag var hos mitt medium.

Vilka länder besökte du? Detta år har vi inte besökt något annat land utan bara varit i Sverige. Men det är inte fy skam! Vilken underbar sommar vi hade!

Bästa köpet? Mitt klippkort på yogastudion Altromondo.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att börja blogga och allt fint som jag skapat genom bloggen, nya vänner, samarbeten osv!

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015?  Träning! Enligt mig själv har jag tränat lite för lite, men livet och annat har kommit i mellan. Snittar på cirka 3 pass/veckan under hela året och är i bättre fysisk form nu än innan graviditet så ska absolut inte klaga! Men 2015 ska jag fokusera ännu mer på min träning.

Vad önskar du att du gjort mer? Unnat mig mer massage, fixa naglarna, färga ögonbrynen och allt som har med att lägga pengar på sitt yttre.

Vad önskar du att du gjort mindre?  Köpt så mycket kläder till Alexis, han har lite väl mycket som man inte hinner använda.

Favoritprogram på TV? Hannah och Amanda – ett härligare liv på SVTflow.

Bästa boken du läste i år?  Hmm, räknas kokböcker och yogaböcker?

Största musikaliska upptäckten?  Ed sheeren och Sam Smith, sjunger högt i bilen till deras låtar när jag åker själv.

Vad var din största framgång på jobbet 2014? När jag den 19 mars gick klart min Mangement Traniee utbildning.

Största framgång på det privata planet? Mitt och Dennis förhållande har bara blivit bättre och bättre.

Största misstaget?  Gillar mer ordet lärdom än misstag! Men kan inte komma på något…

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Oj, svårt! Fått några riktigt käftsmällar detta år men var mer konstant otrolig 2013 så måste ändå säga att jag har varit gladare i år.

Vad spenderade du mest pengar på? Mitt körkort.

Något du önskade dig och fick?  En systemkamera.

Något du önskade dig och inte fick?  Ett nytt jobb, fast i slutändand är jag glad över att vara kvar på mitt gamla jobb och min tjänst som jag har just nu.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Firade den tillsammans med min familj och bråkade med Dennis hela den dagen, slutade med att jag torkade upp hans spya i badrummet medan jag grät haha den dagen var inge vidare! Och jag som vanligtvis älskar att fylla år.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer pengar på kontot,det har varit mycket utgifter detta år som vi inte hade räknat med, bland annat vår bil!

Vad fick dig att må bra? Att inskolningen på förskolan gick bra för Alexis, att han verkligen trivs där och att pedagogerna är duktiga.

Vem saknade du? Min pappa.

Mest stolt över? Min son, har får mig alltid att vara stolt över honom.

Högsta önskan just nu? Att jag efter sommaren kommer börja göra en sak som jag har velat ända sen jag var 15. Håll tummarna för mig!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Resa! Jag vill åka iväg med Dennis och Alexis och ha en lång härlig semester där sol och värme finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats