Auer Gatti lifestyle

Julklappstips

Jag tycker det är lite svårt med julklappar, det ska våra något personligt samtidigt som man ska lista ut något bra till någon som redan har allt! Har tidigare köpt gåvobevis till dom vuxna och gärna en upplevelse men det är mindre kul för barn. I vår familj brukar vi ge alla barn och tonåringarna egna presenter sen har vi ett julklappspel på kvällen alla vuxna för att slippa köpa så mycket julklappar. Har jag sagt att vi är rätt så många bara inom familjen? 8 vuxna, 2 tonåringar och 6 barn. Så nu börjar jakten på alla hemsidor efter roliga saker till barnen, kan bara visa vad Alexis önskar sig så julkapparna vi köper till syskonebarnen fortfarande blir en överraskning.

Jag är ju ett stor fan av träleksaker! Tycker det är så härligt förutom när Alexis slår dom rakt i golvet och skapar ett märke, men det är en annan femma.Det här trägaraget kommer från Lekmer. Hittade detta tips hos bästa Shelia och det skulle vara en bra julklapp till Alexis.

 

All form av Duplo går hem till Lilleman, det tycker han är super roligt! Just nu är brandbilar och polissaker poppis.

Verktyg och en verktygslåda skulle gå hem. Han är väldigt intresserad av att pilla med saker och gärna med Dennis verktyg.

Sen om mamma får bestämma så vill jag gärna att Alexis önskar sig ett par Dr. Martens och Timberland kängor 🙂

 

Och ett DORIS merionwool – burnt orange set från underbara Pompi Dard.

Sen lite praktiska saker såsom pyjamas, fleecekrage, mer underställ, tjocka vantar, ullstrumpor, en extra mössa – ja allt sånt som behövs nu när kylan är påväg. Allt kommer från Polarn o Pyret. Vi kommer nog hinna köpa detta själva till Alexis då vi inte kan vänta en månad till om det skulle bli minus grader. Vi tänkte ta en hel dag för oss själva nästa helg och passa på att köpa julklappar och julpynt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats