| Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Igår efter att jag hade släppt av Dennis på jobbet så tog jag mig till sickla för att fixa lite ärenden och komplettera inköpet av mat. I min värld skulle det ta typ en timme, Atlas skulle sova i vagnen och sen kunde jag jobba undan lite saker hemma innan hämtning av förskolan. Haha såååå blev det inte. 


Atlas var allmänt missnöjd och vill inte vara i vagnen utan på mig så jag var i sickla i tre timmar(!!) och då åt jag inte ens lunch där. När han väl hade kommit till ro och somnat kunde jag handla lite snabbt men sen var han missnöjd typ hela vägen hem i bilen. Hör inte till verkligheten, både i vagnen och bilen trivs han bra.


Hann andas en liten stund hemma, mysa med A och göra en god linsgryta innan vi hämtade hem Alexis. Jag hade köpt såpbubblor som han tycker så mycket hem så vi gick till parken och lekte.


Sen kom glass bilen till vår gata vilket var premiär så jag kunde muta honom hem från parken, vilket passade perfekt då Atlas hade bajsat, med att köpa glass. Till min räddning fanns mjölkfria varianten, den här tex gjord på typ bara mango!


Alexis spanade in resten av menyn hemma och njöt av sin guldpeng han fick av mannen som körde glassbilen. Sen hade vi mys i soffan! Med grävskopor och lillebror ❤️ 

  
Efter att Alexis hade fått i sig middag åkte vi och hämtade hem pappa D, vi gjorde vegoburgare och sen kröp ner i sängen framför vi Netflix och lösgodis. Kändes nästan som semester!

Vet ni vad det här ska bli??


Kan inte avslöja det än men något riktigt bra iallafall! Håll utsikt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats